4 sfaturi împotriva uscăciune a pielii

Dacă ai купаешься tine de prea multe ori, aceasta poate fi dăunătoare pentru piele și provoca uscarea. Pentru a preveni uscarea pielii, ar trebui să bea, voi, printre altele, o mulțime de apă, pentru a vă oferi cu umezeala din interior.

Cine vrea pielea frumoasă și strălucitoare, trebuie să sprijine, de asemenea, și, respectiv, furnizarea de umiditate.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și îndeplinește funcții importante:

 • Printre altele, le protejează de radiațiile UV și
 • reglează temperatura internă a corpului.

În plus, de multe ori ele nu indică mai Întâi, dacă în interiorul organismului nostru că ceva este în neregulă.

O îngrijire corectă a pielii, prin urmare, nu este doar o chestiune de Frumusețe, și pentru sănătatea organismului este extrem de important.

Apoi, vei găsi o piele de diferite sfaturi împotriva uscăciune.

 1. Bea o cantitate suficientă de apă

foto15

O cantitate suficientă de apă este pe primul loc, daca esti stralucitoare, piele sanatoasa a corpului vrei.

Mulți cred că costisitoare creme, care hrănesc pielea și hidratare, sunt suficiente. Dar această furnizează pielea cu doar superficial hidratează.

Ar trebui să bea cel puțin 2 litri de apă de zi cu zi pentru a menține pielea uscată a corpului. Veți observa în curând că acest lucru devine supla si tenul a devenit mai bine.

Creme hrăni numai stratul superior al pielii și o hidratează, chiar dacă sunteți încă atât de bine. De aceea este atât de important pentru a hrăni pielea din interior de umiditate.

Cel mai bine îl utilizați și apoi, și un alt în combinație: Beau suficientă apă și de îngrijire tale Geichtshaut în plus, cu ajutorul unui bun cu o crema hidratanta.

 1. Baie nu prea des!

Mulți cred că este imposibil de a lua o baie sau Duș trebuie să se usuce pielea de multe ori pentru a hrăni această umiditate. Dar aceasta este o greșeală, care este folosit, în special, de produse cosmetice – săpun și companii.

Pentru a se usuca frecvente, averse de piele! Acest lucru se datorează faptului că puteți folosi în timpul tratamentului cu sufletul, de obicei, de asemenea, produse cu substanțe chimice dăunătoare.

Prin urmare, depunerile vor fi exact pe piele, care se acumulează în timpul zilei, se rezolvă, dar și natural stratul protector este pierdut.

Face, de asemenea, de apă caldă pielea bine si nu usuca-le.

Pentru a preveni acest lucru, vă recomandăm să respectați următoarele sfaturi:

 • Dus de tine, nu de mai multe ori pe zi, cu excepția cazurilor când petreci activități sportive.
 • Cabină de duș ar trebui să fie doar scurt.
 • Folosiți apă caldă.
 • Utilizați săpun, în special, подмышечная zona și picioarele.
 • Pentru a zonei intime, trebuie să utilizați numai neutru, inofensiv pentru pielea cu săpun.
 • Ștergeți te după aceea ușor.
 • Побалуй pielea lor în concluzie, cu o crema de Unt, pentru a inchide porii si pentru a hrani pielea.
 1. Corectă de îndepărtare a părului, pentru a menține pielea

Îndepărtarea părului cu ajutorul aparatului de ras poate agrava problema, deoarece, în acest caz, de asemenea, Uleiuri naturale, care acționează ca o protecție va fi eliminat.

Pentru a preveni acest lucru, este recomandat pentru indepartarea parului de a efectua, după duș. Parul apoi mai moale și mai flexibil, astfel încât bărbierit mai ușor.

Ai nevoie cu siguranta de a folosi o crema de ras sau gel și întotdeauna în direcția de creștere a părului de ras.

Aparat de ras ar trebui să fie clare, pentru a evita iritarea pielii. În cele din urmă, întotdeauna trebuie să se aplice o crema hidratanta pentru a combate uscăciunea.

Daca esti doar nu o crema de ras sau gel nu este la îndemână, puteți folosi în loc de ulei de nucă de cocos, crema hidratanta de proprietăți.

După aceasta, veți avea nevoie în acest caz de o crema hidratanta, nu mai mult, deoarece uleiul de nucă de cocos îndeplinește această funcție.

 1. Pentru a proteja pielea

Razele UV sunt cea mai frecventa cauza de formațiuni pentru piele uscată, riduri si iritatii. Deci, nu uita de a proteja tine pe tot parcursul anului cu o lotiune (SPF de cel puțin 30).

foto16

Tu nu crezi, probabil, că este în perioada rece a Anului ar trebui să fie, dar nu este așa. Ți-deși ar fi cu SPF 15 protejează.

Brüske schimbările climatice afectează tenul, dar, de asemenea,. Dacă este foarte cald, este mai bine îmbracă-te corespunzător, pentru a evita Supraîncălzirea și transpirație excesivă.

 • Puteți evita iarna (uscate si crapate a buzelor, permițând aufträgst există întotdeauna un balsam de buze cu protectie SPF 15.
 • De vară ușoare, libere verzi tricouri și recomandă de fiecare dată când te duci în soare, trebuie să utilizați o palarie, pentru a ta gâtul, urechile tale și ochii vor fi protejate corespunzător.

Nu uitați că pielea protejează corpul tău, dar nu este de neînvins. De îngrijire în avans și încercarea de a trata uscarea noastre de astăzi sfaturi.

Scroll to top