Astfel, pielea uscata va fi supla

Pentru pielea uscata perfect de îngrijire oferim un program, trebuie mai întâi distinge: piele rezistent la umuditate sau cu conținut scăzut de grăsime? Ambele tipuri de piele nu apar doar la prima vedere, uscat, probleme (si rezolva), dar aceleași…

Dacă pielea nu este suficient de umiditate

Feuchtigkeitsarm poate fi (chiar) normală sau mixtă în urma extremă de sarcină (de exemplu, prea mult soare, clor și apă sărată, care conțin alcool, apă de toaletă). Ei neplăcut devin mai rigide și arată ridurile uscăciune. Aici răcoritoare lichid, tonere și ser pe baza de naturale „setea de a ajuta”, ca aloe vera, roz, apa, acid hialuronic sau castravete, care umple cu umiditate de memorie de celule și acum griji pentru organizațiile de mai plăcută, o simt pe piele.

foto13Extra-Sfat: să acorde o Atenție la mai mult de valoarea lor de îngrijire a pielii, vitamina A și C se aplică, de exemplu, ca un real Beauty Booster! Acestea oferă, de asemenea, la interior este suficient de umiditate pentru alimentare și bea multă apă și ceai de plante medicinale, ghimbir, sau fructe de padure.

Dacă sebum lipsește

Saraca pielea este permanent și este însoțit de unele toată viața. Rareori se dezvoltă mai rar luciu și acnee, dură, uscat sau fragil, încordate și predispus la iritare. Că acest tip de piele are nevoie de bogat, sau mai bine zis de grăsime, care conțin de îngrijire, care oferă celulele pielii valoroase de proteine și aminoacizi. În principiu, dar în special în lunile de iarnă, când schimb între леденящего de răcire și Încălzire cu aer cald încordate naturală mantia protectoare a pielii, de asemenea, pielea uscata are nevoie de o atenție specială. Substanțe active care mențin pielea lungă perioadă de timp și la cele mai profunde straturi minunat flexibil, sunt Uleiuri vegetale, cum ar fi kernel-ului de migdale, de jojoba, semințe de struguri, avocado sau Ulei de nucă de cocos și unt de Shea, prin care conține lipide acționează puternic reglementare; uree, acid și acidul lactic asigură pielea cu umiditate suplimentare.

Extra-Sfat: Cine are pielea uscata, ar trebui să renunțe la serial la spirtoase pe bază de toner și produse de curățat cu înaltă PAV (ușor de recunoscut de puternic Пенообразованием), aveți lângă antiseptic puternic высушивающего de valabilitate a Europei. Este ideal moale de curățare cremă sau spumă, care oferă o piele deja în timpul de Spălare de îngrijire suplimentară în loc.

Interviu Cu Un Expert

Care dermato login DR. Elisabeth Schumacher din München a eliberat-ne pentru mai multe sfaturi și No-go pentru îngrijirea tenului uscat

Sfaturi pentru curățarea

În general, nu este important, necesar pentru pielea uscata. Demachiantul sau crema ar trebui să fie deosebit de moale, liber de SAS și pH-neutru apa calda (nu fierbinte!). Săpun și spirtoase pe bază de toner tabu. Fața după curățare cu un prosop moale ușor промокнув, nu поцарапаться.

Nu Dus de prea multe ori și nu prea cald (în mod ideal, temperatura apei de 35 de grade) și apoi asigurați-vă că este întotdeauna suficientă îngrijire. Nu numai linia de retur de grăsime cremă de corp după baie sau duș trebuie; chiar și în timpul căruia donații pentru duș și baie Ulei pentru piele valoroase grăsimi și mențineți surprinzator de buna.

foto14

Pielea uscata este ideal pentru Pachet! Pentru a face acest lucru, după curățare a pielii cu ajutorul tonerului pentru a menține umed, apoi acidul hialuronic serum cu conținut de substanțe individuale masați. Bogat de zi sau crema de noapte sau de noapte mască cu un conținut ridicat de Lipide este de concluzie.

Sfaturi de îngrijire a pielii pentru iarna

La scăderea temperaturii din urmă să renunțe la ingestia de lichide și geluri în mod constant. Lor mare proporție de apă slabeste natural mantia protectoare a pielii, ce le face fragil și poate într-adevăr funcționează chiar și la temperaturi scăzute – da! – Duce la daune. Cel puțin, acum nu este atât de saturate de îngrijire se reinventeze.

În timpul iernii naturală de grăsime a pielii încetinește. Pentru tine, cu toate acestea, este posibil, flexibil, bogat, folosind produse cosmetice pe baza de Uleiuri vegetale și de plante medicinale, cum ar fi, de galbenele, de preferință – apropo, de asemenea, ca o protecție eficientă împotriva frigului.

Nu ezitati, pentru a consolida pielea cu ajutorul aditivilor alimentari în interiorul: Unul prezinta un efect pozitiv de consumul de Omega-3 și Omega-6 acizi grași.

Scroll to top